Lépcsőt készíttetni sokféle alapanyagból lehet. A kínálatból egyértelműen a fa a legnépszerűbb, ugyanis nagyon ízléses látványt nyújt, és igazi harmóniát varázsol az ingatlanokba. A fa alapanyagokból is elérhetők különböző típusok. A kiválasztásnál az esztétikai tényezők mellett fontos figyelembe venni azt is, hogy mennyire strapabíró az adott anyag, hiszen rendkívül balesetveszélyes körülmények alakulhatnak ki a nem túl masszív lépcsőszerkezetek miatt. Amennyiben Ön nem tudja, hogy melyik anyagot válassza, mi a lépcső készítéshez a tölgyfát ajánljuk!

A lépcső készítés tölgyfából a legjobb választás, garantáljuk, hogy nem fog csalódni az elkészült szerkezetben, még évekkel később sem. A lépcső készítés tölgyfából azért a legideálisabb, mert ez az alapanyag a keményfák csoportjához tartozik. Ezek a típusok az örökzöldekhez képest jóval lassabban fejlődnek ki, aminek hatására ellenállóbbak és tömörebbek lesznek. Ezáltal olyan lépcsőszerkezetek születhetnek, amikre tulajdonosaik hosszú éveken át számíthatnak, és gondoskodnak az emeletek közötti biztonságos közlekedésről. Kiváló teherbírással rendelkeznek, akár több generációt is kiszolgálnak, így egyúttal befektetésként is lehet tekinteni erre a lehetőségre. A lépcső készítés tölgyfából esztétikai szempontból is előnyös. A végeredmény biztosan nagyon ízléses és egyedülálló, a kész szerkezet fontos szerepet tölt be a harmonikus és igényes összkép megteremtésében. A tölgyfa erezete mutatós, felülete nem nyomódik be, a külső fizikai hatásoknak is kiválóan ellenáll.

lépcső készítés tölgyfából valóban kiváló döntés! Szolgáltatásunkat kedvező áron kínáljuk az ügyfeleknek. Gyors, precíz munkát végzünk, bármilyen elképzeléshez, kialakításhoz tudunk igazodni a kivitelezés során. Weboldalunkon több referenciánkat is megtekintheti. Itt találkozhat olyan munkánkkal, ahol a lépcső készítéskor tölgyfát használtunk fel, így előzetesen meggyőződhet arról, hogy kifogástalan munkát végzünk. Ha igénybe venné a szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!