Lépcsőt gyakorlatilag bármiből lehet építeni, ami elég erős ahhoz, hogy elbírja legalább néhány ember súlyát, ám a lépcsőkészítés fából a leggyakoribb. Ennek természetesen megvannak a maga okai, és az előnyökben keresendőek.

lépcsőkészítés fából többek között azért is annyira elterjedt, amennyire, mert a fa gyakorlatilag a legősibb, ezzel együtt pedig a legelterjedtebb építőanyag. Szinte mindenre lehet használni az épületektől kezdve egészen a hajóépítésig, és ennek az az oka, hogy egyrészt megújuló, nagy mennyiségben hozzáférhető anyagról van szó, másrészt a szerkezeti tulajdonságai is lehetővé teszik a nagy méretű, stabil, mégis rugalmas szerkezetek kivitelezését – de ez függ a fa fajtájától, előkészítésétől, illetve a megmunkálás technológiájától is. Mindemellett a fa rendkívül tartós, hosszú évekig bírja felújítás nélkül, csupán karbantartással, ha pedig rendszeres időközönként alapos kezelésnek vetik alá, akkor akár egy évszázadnál is tovább képes megőrizni eredeti tulajdonságait.

Ha lépcsőkészítés fából, cégünk az ideális választás! Komoly tapasztalattal rendelkezünk a lépcsők építése terén, legyen szó akár csigalépcsőről, akár más típusú lépcsőkről. A lépcsőkészítést fából, vagy csupán fa borítással, de acél szerkezettel is megrendelheti tőlünk. A munkafolyamat a helyszín felmérésével kezdődik, majd alapos és precíz tervezést követően legyártjuk a szükséges részegységeket, végül pedig a helyszínen összeszereljük őket. Az általunk készített lépcsők nem csak stabilak és biztonságosak, de tartósak is, emellett pedig a karbantartásuk is könnyű. Tekintse meg Ön is referenciamunkáinkat, és láthatja, hogy ügyfeleink elképzeléseit minden tekintetben képesek vagyunk megvalósítani, legyen szó klasszikus, vagy modern, tisztán fa, vagy egyéb anyagokkal együtt épített lépcsőkről! Ha bennünket választ, garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne lépcsőkészítést fából rendelni tőlünk, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!