Házépítéskor, felújításkor a szakemberek gyakran tanácsolják a beton lépcsők kivitelezését, mert nagyon megbízható, masszív szerkezetek, amik hosszú éveken át biztosítják a kényelmes és biztonságos közlekedést az ingatlanokon belül. Hiába a sok szerkezeti előny, egyesek csak azért ódzkodnak ettől a megoldástól, mert esztétikailag nem találják megfelelőnek. Szerencsére manapság erre is van megoldás, ugyanis a beton lépcsők fa burkolattal is elláthatók!

A beton lépcsők fa burkolása tökéletes megoldást nyújt az esztétikai problémákkal kapcsolatban. A végeredmény rendkívül ízléses és barátságos. Ezzel az opcióval nincs akadálya a harmonikus belső terek létrehozásának, a fa melegségétől pedig sokkal otthonosabbá válnak az ingatlanok. Az esztétikai tényezők mellett a beton lépcsők fa burkolásának van egy másik nagy előnye, mégpedig, az, hogy ezáltal sokkal csendesebben lehet közlekedni az emeletek között. A betonlépcsőkön nagyon zavaró tud lenni a lépészaj, viszont a fa anyag felhasználásával ezt mérsékelni lehet. A kivitelezés terén rengeteg alternatíva áll rendelkezésre, a végeredménynek tulajdonképpen csak a fantázia szabhat határt. A beton lépcső a fa burkolás után akár megvilágítást is kaphat, ennek köszönhetően sötétben is biztonságosan lehet közlekedni az emeletek között. Többféle színű, típusú fa alapanyag használható fel a munkálatok során.

A beton lépcsők fa burkolásával kapcsolatban is bátran kereshet bennünket, mi megvalósítjuk azt a megoldást, ami Önnek a legmegfelelőbb! Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, így időtálló, valóban minőségi végeredmény születhet. Precíz, körültekintő munkát végzünk, és igyekszünk alkalmazkodni a rövid határidőkhöz, ezáltal nem kell sokat várnia arra, hogy Ön is megtapasztalhassa a fa burkolat előnyeit. Ügyfélközpontú, rugalmas, kedvező árú szolgáltatást biztosítunk a bennünket felkeresők számára. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és ránk bízná a beton lépcsők fa burkolását, vagy kérdései lennének a munkálatokkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!