falépcső készítése a legelőnyösebb megoldás a szintek közötti átjárhatóság biztosítására, és festéssel könnyedén a lakás stílusához igazítható.

falépcső készítése a legnépszerűbb módszer arra, hogy egy többszintes házban megoldható legyen a szintek összekötése, ami nem véletlen, hiszen a fa a legősibb építőanyag, és sokan még mindig jobban bíznak benne, mint más módszerekben. Nem mellesleg a falépcső készítése sokkal kedvezőbb áron valósítható meg, mint például egy acélszerkezeté, vagy bármelyik más típusé, és persze az esztétikus megjelenésről sem szabad megfeledkezni.

A fa természetes hangulatot biztosít, mintázata már önmagában is gyönyörű, a felülete könnyen megújítható, azaz mondhatjuk rá, hogy örök darab, ám a modern berendezésű lakásokban idegenül hathat egy hagyományos, natúr falépcső. Szerencsére – és a fa könnyű kezelhetőségének hála – a falépcső festése egyszerűen megoldható, és mivel gyakorlatilag bármilyen szín választható hozzá, egyszerűen a lakás stílusához lehet igazítani. Egy semleges, a falakkal megegyező színárnyalattal szinte el is tüntethető, de kifejezetten érdekesen mutathat egy, a lakás színeitől teljesen elütő, harsány színben is, ezzel mintegy kiemelve azt a környezetéből.

falépcső készítésével egyidejűleg is van lehetőség a festésére, de természetesen utólag is megrendelhető a szolgáltatás. Akár külön, akár a falépcső építésével egy időben szeretne egyedi színt adni lépcsőjének, keressen fel bennünket, és bízza ránk a feladatot. Egyedi falépcsők készítésével foglalkozó vállalkozásunk hosszú évek tapasztalatával vállalja a festést is. Tekintse meg referenciáinkat, válassza ki az Önnek leginkább megfelelő színt, és rövid időn belül élvezheti újjá varázsolt lépcsőjének minden előnyét!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a falépcső készítésének és festésének lehetősége iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha megrendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!